Northug – en sömnig historia?

Efter ett par veckor par veckor med fokus på det norska skidlandslaget (läs Petter Northug) tröttande tydligen den här mannen. När Northug hade sin sista presskonferens låg journalisten på soffan bakom en skärm och trynade. OS kan vara trist men och också alldeles under underbart, han missade ju troschocken (se nedan: La det swinge).

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!