Rio nästa…

Det hade inte gått många timmar efter det att sista skottet var skjutet innan man började montera ned delar av läktaren på Laura skidstadion. OS är slut, Sverige gjorde sitt bästa vinterspel någonsin och tog 15 medaljer, själv var jag med på elva, varav två OS-guld. Min kollega uppe i bergen fick smeknamnet ”Svarta änkan”, var helst hon dök upp så misslyckades svenskarna. Men hon fick ett brons med sig från den kvinnliga skicrossen. Vår eminente curlingreporter åker hem med ett silver och ett brons, gott så. Det här skriver jag inte för att reta mina två kollegor som tvingades dela på ett hockeysilver, inte alls.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (0)

Logga in för att kommentera.
Alla kommentarer publiceras med för- och efternamn.

Inloggad som ()

Kommentarerna ska hålla respektfull ton. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg med exempelvis rasistiskt och sexistiskt innehåll (läs vårt regelverk för artikelkommentarer). Vänligen håll dig till ämnet och skriv inte längre än 500 tecken.

Visar 0 av 0
Bli den första att kommentera!