Slut

 Siste tävlande har gått i mål i Whistler Olympic Park

 

Nu är det bara 1460 dagar till nästa OS femmil. I det vanliga livet tänker vi inte  så men som elitidrottare är det den verklighet man lever i.

OS är större än allt i sportväg och om någon säger att OS är som viken tävling som helst så ljuger man.Här är alla olika idrotter lika mycket värda och intresset blir enormt för idrotter som vi vanligtvis inte bryr oss om.Jag gillar den tanken och anser att om man är bäst i världen i sin grej så är man just bäst. Oavsett om det gäller fotboll eller curling, konstsim eller pimpelfiske. Sen är det givetvis lättare att relatera till sporter som man känner till och därigenom mer uppskatta dem.

 

Johan Olsson under 50 km loppet

 

Jag har på OS tagit tusentals exponeringar med mina 4 kameror under ca två veckor. Av dessa har jag valt ut  284 st som jag skickat hem till tidningen för publicering och här är de bilder jag gillar bäst från vinter OS 2010.

Klicka på bilderna för att se dem större