Partaja som det verkligen var 2009

 

Nyårsafton i morgon, i år med vida fler och bättre fester än någon gång sedan jag flyttade till Stockholm för nio år sedan. Får mig att önska att varje kväll, eller åtminstone varje nyårsafton, kunde vara ett decenniumskifte. Får man inte biljett till Fatboy Slim (!) på Münchenbryggeriet, eller någon annan av de fester vi guidar till här, så har ytterligare ett alternativ dykt upp i sista stund. 

Annons:

I går läckte Piratpartiets Rick Falkvinges inbjudan till nyårsbaluns. Partifunktionärerna är välkomna, på ett villkor. Att de tar med sig ”minst en tjejkompis”. Vad säger ni tjejer? Ett mer emblematiskt slut på 00-talet än att fira med fraktal- och förmynderi-snack bland tacos, tequila och män i bockskägg i en lägenhet i Sollentuna är ändå svårt att tänka sig. Det skulle i så fall vara att skåla från spikmattan, men den borde väl gå att få med på pendeltåget? 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-4 av 4

legendariska! I BET. blev påmind om den här nu också: http://www.vimeo.com/5057306

jenny (Webbsida), 15:13, 30 december 2009. Anmäl

om man varit på flera nyårsfester med bara hockeygrabbar inga tjejer fattar man väl lite vad han försöker med fast liksom eeeeh. nä det är lamt. samt talande för piratsvängens könsfördelning.

gustav (Webbsida), 14:42, 30 december 2009. Anmäl

Det där var väl fördomsfullt om något. Min namne förnekar sig inte.

Jenny Damberg@Luger.se (Webbsida), 14:02, 30 december 2009. Anmäl

Ricks fester brukar bli legendariska, men jag minns inte att jag sett varken förmynderi och bockskägg på någon av dem. Däremot kan det ha hänt att en godisskål försåtsminerats med piri-piri, men det är ju en annan sak. ;-)

Rickard Olsson (Webbsida), 13:30, 30 december 2009. Anmäl