Alternativ humbug

Fick just syn på den här på tuben ( för dig som vill lägga lönen på djurkommunikation, fotografering av din aura, några nya kristaller och att spå dig) och det kliar och hoppar att säga något om det, men jag kan inte göra det lika bra som australiensiska skådisen och musikern Tim Minchin. Efter att ha lyssnat på hans välformulerade, raljanta, roliga och huvudet-på-spiken-iga ” Storm” så kliar det nästan inte alls.

Annons:

 

 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-2 av 2

Vilken fantastisk monolog :) Roligaste och smartaste jag hört på länge. Kommer han till Sverige månne?

Annelie, 12:14, 5 april 2011. Anmäl

Jag tycker "Kropp & Själ Mässa" (som för övrigt, år efter år lyckas med den mest envisa särskrivningen genom tiderna) borde bjuda in Minchin som keynote speaker nästa gång. Detta vore dessutom ett utmärkt tillfälle att få se honom i sverige.Excellent inlägg!

Mr E, 16:40, 1 april 2011. Anmäl