Grå naglar – lyx vs budget (del 2)

Hittade du inte din nyans i förra inlägget?

Lugn, jag fortsätter testa.

 

Annons:

Scratch Nails i färgen Just Mud, 130 kronor, China Glaze i färgen Cords, 98 kronor,Dior Vernis i färgen Silver Purple, 230 kronor.

Scratch Nails i färgen Just Mud, 130 kronor för 12 ml, är ett täckande krämlack i en nyans väldigt likt LCN Business Grey i förra inlägget. En snäll färg i ett snällt lack, särskilt för dig som vet med dig att du kan få allergiska reaktioner mot vanliga nagellack eller helt enkelt tycker att de luktar för starkt. Det kan se randigt ut när det målas på, men flyter ut över nageln när det torkar.

China Glaze i färgen Cords, 98 kronor för 14 ml, är nog min favorit ur China Claze höstkollektion Retro Diva, som består av 12 nyanser. Den är lite brungrå, bronsig i tonen och är en sådan där kameleontfärg som speglar av sin omgivning och passar till det mesta. Lite mer åt lila om man matchar med det, lite mer åt silver om det är vad som finns i närheten. Säkert supersnyggt till knallrött och mörkt brunt också.

Diors julkollektion för 2009 bjuder bland annat på ett mörkt lilagrått lack med namnet Silver Purple, 230 kronor för 10 ml. Det är lite svårt att få jämnt, på bilden är alla lacken målade i två lager, men jag tycker inte att det räcker för det här lacket. Det behöver minst tre lager för att få den där lite mystiska, obestämbara färgen jag tror man är ute efter. Hinner man bara vänta på att de extra lagren ska torka är det här ett lack som sitter på ganska bra och säkert kan bli en fullträff till nyårsfesten! (Nej, du behöver inte vänta så länge. Om du är nyfiken innan dess börjar kollektionen säljas första veckan i november.)

Scratch Nails i färgen Just Mud, 130 kronor, China Glaze i färgen Cords, 98 kronor,Dior Vernis i färgen Silver Purple, 230 kronor.

Tips på fler grå nagellack? Läs Grå naglar lyx vs budget (del 1).

 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-7 av 7

till snubbe: meeeeen, vissa tjejer lackar inte naglarna för att de ska bli dejtade. vissa tjejer lackar naglarna för att de själva tycker att det är snyggt. besides har många män ingen som helst känsla för estetik ändå så era åsikter är överflödiga. haha.

annahita (Webbsida), 11:23, 4 oktober 2009. Anmäl

jag har just mud från scratch nails, jag älskar den verkligen!

annahita (Webbsida), 11:21, 4 oktober 2009. Anmäl

Cords har jag beställt, det fyller funktionen att vara ljust, coolt men ändå lite dovt och höstigt! Beställde faktiskt fem lack ur kollektionen :)

Marie (Webbsida), 09:56, 1 oktober 2009. Anmäl

Det där var riktigt fula färger. Vem vill dejta en tjej som ser ut som hon har metallklor som Wolverine alternativt någon besvärlig sjukdom?

snubbe, 13:39, 30 september 2009. Anmäl

Hej Scratch! Jag tycker att China Glaze lacker sitter på bra, det här är inte något undantag. Det går att köpa på Kicks och på http://www.eleven.se. <br/>@eco chic - just nagellack är inte särskilt ekologiska, även om det hela tiden tas fram nya alternativ. Det smartaste är förstås att köpa ett lack som sitter på länge så du inte behöver använda remover för ofta och att tänka på hur du hanterar avfallet. Men Scratch Nails lacker låg tidigt i framkant med att ta bort de värsta ämnena, de senaste åren har både lagstiftning och många andra märken hunnit i kapp. Och jag vet att andra märken är på gång att ta fram nya lacker i takt med att miljömedvetenheten ökar så det lär bli mer att rapportera om i framtiden! Vill du inte använda nagellack alls men ändå vill ha glansiga naglar är en bra nagelolja och en bra poleringsfil ett hett tips!

Malin (Webbsida), 13:10, 30 september 2009. Anmäl

China Glaze i Cords ser urläcker ut. Hur bra sitter det och var kan man köpa det märket?

Scratch, 12:34, 30 september 2009. Anmäl

Vill inte låta som en trädkramare; men var är de ekologiska alternativen, eller har jag missat något? Miljövänligt är en trend börjar gå från medvetenhet till självklarket så det gäller att hänga med :)

eco chic (Webbsida), 11:09, 30 september 2009. Anmäl