Inte länge kvar nu

Två dagar, sen landar Legend of Zelda: Skyward Sword. Äntligen.
Jag har vandrat mellan svalt och hett på peppskalan. En del av mig inbillade mig att jag tappat sugen på den lite barnvänliga fantasifesten och tänkte att Skyrim kanske var mer för mig. (Sky hit eller Sky dit liksom…) Men ju närmre släppet det blivit – desto mer har lekfullheten sugit tag i mig. Det är ju ändå Zelda! Och det var ju inte igår.

Förväntningarna har nu nått en absurd nivå och hur jag ska klara av dessa dagar innan jag kan damma av min Wii och trycka igång spelet vet jag inte. Risken är alltför stor att förväntningsballongen spricker och jag kommer tycka att spelet inte lever upp till bilden av perfektion som jag målat upp.
Som vanliga med hyper alltså!

Annons:

Så. Nu sätter jag paus till det kommer. Inget mer Zelda-tänk innan det ligger här framför mig och vill bli spelat. Så får vi se om det är så bra som man vill tro. (*hoppas*)

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-2 av 2

Skyward Sword var anledningen till att jag köpte Motion Plus för ett halvår sedan, och ca. 14 timmar in i spelet kan jag lugnt säga att det var värt det. Kontrollen är helt fantastisk (dock inte perfekt) och det känns svårt att tänka sig ett framtida Zelda utan rörelsekontroller nu när det fungerar ordentligt. Grafiken är ljus och vacker, möjligtvis det bästa på Wiin. Ett värdigt avslut på Wiin nu när den snart pensioneras.

Anonym, 23:34, 19 november 2011. Anmäl

La en pre-order någon gång i Augusti när det begav sig, glömde bort. När jag fick Emailet som berättade att paketet minsann skickats iväg och var på väg till mig kom allting tillbaka. Hoppas det blir bra, och att det kommer före helgen! (jävla helger!)

Edward, 22:50, 17 november 2011. Anmäl