Noooooo!!! Fast bra!

Så var det med den saken. Saken att Irrational Games skjuter upp släppet av Bioshock Infinite till februari nästa år. Ken Levine drar av en ursäkt om att de måste putsa mer på spelet och att vi spelare måste vänta nästan ett halvår extra.
Jag godtar den med hull och hår. Mer än gärna väntar jag tålmodigt på ett polerat spel istället för ett som är framstressat. Ett stressat spel vill varken utvecklare eller spelare ha.

Det som är lite anmärkningsvärt är nog att man redan nu berättar att de vill ha mer tid. Annars brukar det komma närmre den sagda releasen och kasta gruset i glädjebägaren när man räknat in spelet i både den tidsmässiga och ekonomiska budgeten. Man kan känna sig… lite snuvad på konfekten på nått sätt. Nu känns det annorlunda. Jag tar beskedet med mer ro och förståelse än om det kommit en månad innan släppet.

Annons:

Med detta sagt så får vi helt enkelt sudda ut Bioshock ut kalendern i höst och sikta på det till vårkollektionen. Samt kallt räkna med att det kommer glänsa som kungabarnets dopvas.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-1 av 1

Tycker inte att det gör så mycket längre med uppskjutna spel. Det kommer så mycket bra jämt och jag hinner ändå inte spela allt. Bra med release i februari säger jag, för då brukar det vara lite torka.

Arsenik, 16:20, 9 maj 2012. Anmäl