Mona Sahlin är viktig

Mona skippar finliret och fokuserar på det som är viktigt. Och det är viktigt. Mycket viktigt.

Annons:

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (66)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-10 av 66

Tänk så sannspådd man kan bli.

Borgerlig kräksjuka, 14:15, 28 april 2010. Anmäl

Håll ut Mona,det kommer att bli mer av Borgarnas vedervärdiga förlöpningar.Stanken kommer att bli på gränsen till outhärdlig.Du representerar värdighet och hopp <br/>på ett naturligt och mänskligt sätt. <br/>Stå ut.Du är vårt hopp.

Borgerlig kräksjuka, 10:53, 24 april 2010. Anmäl

Jag tycker att DN inte borde ge sig på en sådan billig video klippt. Min son jobbar med media och kommunikation och han har kommenterat mig att DN har sänkt sig till skvaller tidningar nivån med många webb-inlägg; typ sådant som den här om Mona Sahlin, som gör narr av politikerna. Seriös press och bra media behövs för att föra en effektiv och sann politik.

Roxanda Bezares-Cóbar, 16:07, 23 april 2010. Anmäl

Mona är INTE vårt hopp i krisen. <br/>Mona ÄR krisen.

Bettan, 12:03, 23 april 2010. Anmäl

Låter som de flesta politiker, munnen går men inget viktigt kommer fram. <br/>Humor dock...

henke, 10:38, 23 april 2010. Anmäl

RE:Bertil <br/>Den sociala utslagningen har ökat dramatiskt sedan Alliansen fick regeringsansvaret.Högersamhället har konsekvent röstat emot alla reformer för de sämre ställda allt sedan rösträttsstridens dagar.Det är arbetarrörelsen som har fått driva den kampen under hårt motstånd från Högersamhället.

Högerns totala brist på ansvar., 10:26, 23 april 2010. Anmäl

Mona Sahlin tilltalar mig,hon berör mig.Det hon säger är att ett jämlikt samhälle är bättre än ett ojämlikt samhälle. <br/>Hon ter sig mänsklig,varm och naturlig.

Mona är bra., 10:18, 23 april 2010. Anmäl

Vi håller på dig Mona! Du för den bästa politiken - för de allra flesta! Solidaritet är en värdegrund som många tyvärr inte fått med sig. Alla personangrepp mot dig är löjliga och signalerar endast motståndarnas rädsla.

Carina, 09:20, 23 april 2010. Anmäl

Det är mycket som är viktigt!!!!!!!

Facebookanvändare, 08:16, 23 april 2010. Anmäl

1- Vi och ni har varit lovad ett bättre live för de senaste 50 åren av och från SD och i samarbete med VPK men ingenting har hänt, tvärtom livet för många har blivit värre än de har varit 10 år sen när SD hade makten. Nu för tiden de finns hemlösa människor som bor under Slussen broar och våran barn och barn barn är skyldig till banker och andra ekonomiska institutioner innan dem är föd. Nu ska man rösta på SD och VPK, partier som aldrig har tagit ansvaret för att göra livet bättre för mänskor s

Bertill., 02:10, 23 april 2010. Anmäl