Pluras snoppkupp

Den som såg säsongsavslutningen av ”Pluras kök” på TV3 ikväll fick inte bara se Mauro Scocco göra comeback som Pluras ständiga följeslagare. Nej, var du uppmärksam kunde du också skymta en något ovanlig ingrediens i ett av recepten. Busigt inklippt mellan kantarellerna och Karljohansvampen blinkade den till i bråkdelen av en sekund. En… eh, redig bratwurst så att säga.

Annons:

Frågan är om det var ett subliminalt budskap, och vad det i så fall var tänkt att indoktrinera oss med?

Pluras snoppkupp (bilden ovan i ocensurerad version) kan du se 14:16 in i programmet om du tittar på TV3 Play.

Uppdatering: TV3 har plockat bort programmet från TV3 Play för omklippning. Även ur reprisprogrammet ska den oönskade bildrutan vara borttagen.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-4 av 4

Fan vad larvigt av 3an, hälften av befolkningen har ju en, hade det varit ett par bröst eller så hade det gladeligen fått vara kvar. Varför är det manliga könsorganet så tabu i media?

jmc (Webbsida), 13:02, 20 maj 2011. Anmäl

[...] sig av sina Tokyoapptips trots att kommentarer på den här bloggen är ungefär lika vanliga som snoppar i matlagningsprogram. Fast till skillnad från TV3 klipper jag inte bort dem när de väl dyker upp… Förutom [...]

Efterlysning: Big app in Japan? | cloudgirl (Webbsida), 22:37, 18 maj 2011. Anmäl

Ergo: Ett mycket melankoliskt samtidsdokument.

Arnheim, 04:25, 18 maj 2011. Anmäl

Hela programmet är en hyllning till de människor som aldrig vågar eller vill bli vad som alltid associerats till vad en vuxen människa är, så innerst inne är de alltså fortfarande "barnsliga"(=människor som söker lyckan i det som de vill, och inte vad som förväntas av dem). Därför fastnar de i nån mellanvärld som för det mesta består av vuxna situationer där de bara kan agera ut sin barnsliga sida under extremt stela, begränsade former.

Arnheim, 04:23, 18 maj 2011. Anmäl