Juholt stannar

Efter två dagars belägring kom partisekreterare Carin Jämtin ut och förklarade att Socialdemokraternas verkställande utskott har ”fortsatt förtroende” för Håkan Juholt. Om någon tycker att scenariet känns igen så beror det inte på en déjà vu, utan på att exakt samma sak hände för tre månader sedan.

Juholt har åkt till Oskarshamn för att vila upp sig, säger Jämtin. The Viktor Report förutsätter att kuppmakaren Sven-Erik Österberg i sin tur skickats till Sibirien.

Annons:

Fortsättning följer, alldeles garanterat.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-1 av 1

Det vore omänskligt om Juholt inte behövde vila. Men med hans takt i politiken blir det ofta. Kanske det vore en lösning för S: "partiledare på ständig semester, vi har partisekreterare som språkrör istället".

Torbjörn Larsson, OM, 13:03, 21 januari 2012. Anmäl