Påskstängt

Nu får den onlinebaserade åsikts- och kommenteringsindustrin klara sig utan The Viktor Report några dagar. Ni som varit förutseende nog att teckna prenumeration på den eminenta pappersprodukten Dagens Nyheter (man kan prova detta i en månad för mindre än en femtiolapp) uppmanas dock hålla utkik efter diverse politiska påskäggsutdelningar och liknande livsnödvändigheter.

På återhörande efter helgen.

Annons:

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera detta inlägg.
Visar 1-1 av 1

Två förslag på ord till nästa vecka. Pensionsyuppien DN skrev om dem igår. Årets verkliga häxor. Sofo-rullatorn Nu har alla 30+ killar på söder plockat fram longboarden. http://tobiastopplista.blogspot.se/2012/04/sofo-rullator.html

Tobias (Webbsida), 07:32, 6 april 2012. Anmäl